Uw mening is voor ons van grootbelang om het service niveau hoog te houden! Daarom vragen wij u vriendelijk uw ervaringen in ons Gastenboek te schrijven.

//

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Binnen een uur na mij melding (via internet) over een blijvend tikkende ontsteking van mijn kookplaat, werd ik al teruggebeld. Dankzij zeer deskundig en geduldig telefonisch advies kon ik het probleem zelf oplossen en kon mijn afspraak afgezegd worden. Waar krijg je deze service tegenwoordig nog! Ik zal service dienst Meijer bij iedereen aanbevelen.

Linda - 18-10-2015 - 10:06

Onze vaatwasser is weer in prima staat,na enkele weken "onderzoek" .Het was een hele opgaaf om tot een oplossing te komen,maar dankzij het geduld en de wil om het op te lossen is het ook uiteindelijk gelukt.Prima service en goede uitleg over het gebruik.
Wij zijn uitermate tevreden over de Service Dienst van de heer Meijer.Wij zullen hem van harte aanbevelen!!
.

ruud berends - 05-08-2015 - 17:56

Wat fijn als je zo vriendelijk geholpen word !! En dat je zoveel uitleg krijgt over dingen.
Ze kwamen voor mijn vaatwasser en onder het wachten werd er ook nog even naar mijn gasfornuis gekeken waar ik een vraag over had.(ZONDER KOSTEN) .
Soms voel je wel eens dat je een beetje bedonderd word , maar bij deze man werd ik juist geadviseerd om iets niet te laten reparen door hun dan zouden de kosten hoger zijn dan een nieuwe..EERLIJKHEID en geweldige service!!! Bedankt

Jolanda - 30-01-2015 - 13:32

Super goede service. Kon al snel langskomen, perfect op tijd en heel wat tips gekregen en dus zelfs het éen en ander geleerd. Aardige man en neemt er echt de tijd voor, gaat niet gehaast te werk. Hij weet waar hij het over heeft. Ik zal Service Dienst Meijer zéker aanbevelen!

Daisy Montijn - 12-11-2014 - 09:46

Perfect advies gekregen om probleem met mijn afzuigkap zelf op te lossen terwijl ik al een nieuwe had besteld bij Servicedienst Meijer. Bestelling werd gecanceld en ik was zonder extra kosten klaar. Zeer tevreden dus!

Wouter - 28-07-2014 - 22:13

Supersnelle, betaalbare en uitstekende service. Vaatwasser en wasmachine weer helemaal top in orde. Graag wil ik deze servicedienst aan iedereen aanbevelen!!!!

fam. Kreuzen - 03-04-2014 - 11:05

Dankzij de uitstekende service en snelle reactietijd van Egbert Meijer heb ik mijn afzuigkap weer aan de praat gekregen.
De onderdelen waren snel in huis en Egbert heeft deskundig en oprecht geadviseerd bij het zoeken naar de oorzaak.
Bedankt!

Maarten Bent - 05-12-2013 - 15:20

Snelle service. 16.00 besteld meteen volgende dag het onderdeel binnen.
En ook nog eens goedkoper dan elders top top!!
Wij zijn weer blij met onze afzuigkap unit alles doet het weer naar behoren. Beter dan een nieuwe kap kopen

Martin de Haan - 18-10-2013 - 12:26

10 jaar geleden kochten wij, nader eerder uitstekende service voor andere zaken door de heer Meijer, van hem een Bosch vaatwasser.
Nu ging de vaatwasser stuk; hr Meijer gebeld, die kwam, nam de machine mee voor reparatie, en nu wast deze weer als een zonnetje. Hr. Meijer geeft inderdaad geweldige service, vriendelijk, tegen een zeer redelijke prijs. We zijn blij met hem!

familie Beekman - 16-10-2013 - 12:14

Onze vaatmachine ging na ruim 10 jaar stuk. De heer Meijer heeft ons geadviseerd en we kwamen, gezien het budget, uit op een Candy CDI5153E10 vaatwasser. Snelle levering; oude vaatwasser weghalen en meenemen, nieuwe vaatwasser geďnstalleerd, tips gekregen over gebruik van afwasmiddel, vriendelijke uitleg van de functies.
Wederom snel en uitstekend geholpen. Ouderwetse dienstverlening, zo kennen we dat tegenwoordig niet meer.

Van den Brink - 27-02-2013 - 18:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »